Monday, March 17, 2014

You Will Always Be My Prince! [Walimatul Urus Suhaila & Fitri :: Entri Bergambar]

Assalamualaikum wbh..


Perkahwinan adalah sesuatu yang indah, apatah lagi jika diijabkabulkan dengan orang yang kita sayangi dan cintai.  Entri kali ni entri bergambar so, jom layan gambar yang pure dari kamera.  Non-edited!  Huhu.. nanti dah ada gambar edited, masukkan lagi banyak-banyak.  Heeee...

Kalau nak tahu kesudahan bagaimana jodoh aku dan dia bersatu, boleh follow up entri Perjalanan Cinta.  Huhu.. walaupun agak lambat entri tu nak dimasukkan, tungguuuu.. sebab pernikahan kami tidak bermula sebagai pasangan kekasih.  Haha.. orang kata, lelaki gentleman punya cerita.  Ihikhik...

31 Januari 2014.

Alhamdulillah...  aku bersyukur bergelar seorang isteri kepada seorang suami yang dinanti.  Sesuatu yang tak diduga, sesuatu yang tak dijangka namun pengakhiran penantian itu, ternyata indah.


Memang sukar untuk melafazkan apa yang terbuku dalam sanubari tapi apa yang pasti, syukur, syukur dan syukur kepada pemberi cinta.


Apa pun, pesanan ringkas dariku buat mereka yang masih mencari dan terus menanti...

Jaga akhlak, jaga peribadi.  Jodoh yang baik, datang dalam keadaan baik.(Walaupun aku tak pasti perjalanan jodoh aku dengan dia bagaimana, tapi doa dan harapan ku panjatkan agar kesucian yang dijaga sedari awal mampu mempertahankan jodoh yang telah terbina.  Semoga kami berdua bahagia hingga ke syurga. Amiinn)  


Akanku jaga hati ini, hanya untukmu...


 Kaulah teman, kaulah kekasih, kaulah suami... kaulah abadi di dalam hati...
  


Pasti ada sendu dan ketawa, namun percayalah... takkan berubah hati ini selagi sandaran pada DIA dalam doa kita berdua..


Moga dikau yang terbaik untukku, 
dan aku terbaik buatmu.. :")